Najpomembnejši del stroja je tehnologija.

Najpomembnejši del kompletne avtopralnice je tehnologija.

Samopostrežna avtopralnica  je zapleten sklop več sto elementov, kateri morajo na daljše obdobje – več let, vzajemno delovati,  ter stranki oz. uporabniku  dati samo en preprost rezultat – to je čist avto!

Vam kot investitorju je najbolj pomembno, da je število okvar čim manj in da je njihova odprava čim enostavnejša.

Prepričani smo, da smo z najkakovostnejšimi vgrajenimi elementi, konkurenčni kateremu koli proizvajalcu na svetu. To se dokazuje tudi s prodajo v več kot 30 državah na 3 kontinentih.

V kolikor imate dvom glede izbire  izdelka oz. opreme, kontaktirajte nas ali katerega izmed  uporabnikov oz. lastnikov Adriateh opreme ali katerega izmed lastnikov opreme, katero proizvaja konkurenca in prepričali se boste o Adriateh kvaliteti.

Vedno investirajte v opremo, katero uporabljajo zadovoljni kupci!

Obdelava vode, ogrevanje, upravljanje, črpalke, motorji, skupine elektromagnetnih ali pnevmatskih ventilov; skratka vsi sestavni deli strojnice imajo original oznako porekla in značilnosti, s čimer Vam izkazujemo spoštovanje, da nimamo namena vgradnje nepoznanih in cenenih elementov oz. rezervnih delov.

Da bi se odzvali na vse zahteve kupcev imamo v ponudbi stroj v treh različnih modelih.

SKID

Srce samopostrežne avtopralnice za vgradnjo v že obstoječe objekte ali kot zamenjava za staro opremo.

CARNET

Kompaktna naprava, ki daje rezultate najboljših strojev, ali v manjšem prostoru z opremo, ki izpolnjuje zahteve za nižjo ceno.
Na voljo od dva do štiri pralna mesta.

AT

Stroj, sestavljen iz elementov, ki so predimenzionirani zaradi večje vzdržljivosti. Vse, kar je vgrajeno v model AT je večje, močnejše in trše. Vprašajte za podrobnejšo specifikacijo in bodite pozorni na razliko v ceni pri poizvedbi tega modela, v zvezi s katerim koli drugim na tržišču. V ponudbi na voljo od 3 do 16 pralnih mest.

Verjamemo v kakovost, zato vgrajujemo le elemente vrhunske kvalitete.