PROIZVODI

Danes v Evropi obstaja 30 proizvajalcev samopostrežnih pralnic. Verjamemo da zaslužimo da smo na vrhu.
V Frankfurtu 2008 smo prikazali najnaprednejše upravljanje ter stroj, kateri je bil vzor v dizajnu. Sedaj razvijamo mnogo drugih inovacij, ostati na vrhu je naš cilj za prihodnost. Enak vrhunski stroj v dveh različnih oblikah. Ponosni smo na proizvajalce vgrajene opreme ter posebno na vgrajene modele opreme ki smo jo izbrali, saj konkurenca četudi izbere enakega proizvajalca običajno vgradi slabši model.

Renomirani proizvajalci:

CAT visokotlačne črpalke – mod 350 (Japonska)
GRUNDFOS nizkotlačne črpalke (Nemčija)
DANFOSS vsi elektromagnetni ventili (Nemčija)
SCHNEIDER PLC in TOUCH PANEL (Nemčija)
SCHNEIDER vse varovalte ter zaščite motorjev (Nemčija)
MOSMATIC krožne roke ter nosilci (Švica)
ROTEX rezervoarji z izhodi iz mesing materiala (Nemčija)
ACV peči za gretje vode (Belgija)
RM visokotlačne pištole, obvodi (Nemčija)
KONČAR elektromotorji (Hrvaška)
DALEKOVOD cinkanje (Hrvaška)
LIM MONT vse panelne plošče ter ravna streha (Hrvaška)

Mi samo zložimo 1500 vrhunskih elementov, Vi imate stroj za katerega vemo da je najboljši. Namerno puščamo vse oznake sestavnih delov na vidnem mestu, saj se ne sramujemo cen rezervnih delov, katere lahko kadarkoli preverite na trgu. Na ta način vam izkažemo spoštovanje.

Edinstvenost v vseh naših proizvodih je v zaščitenem designu v zavodu za intelektualno lastnino Hrvaške ter v WIPO Ženeva (Švica) ter dejstvu da lahko sami deloma sodelujete v izgledu vaše samopostrežne avtopralnice (barve posameznih delov konstrukcije, grafika na predelnih stenah…). Tako ste lahko prepričani da ste kupili edinstven proizvod.